Učinkovit šampon proti izpadanju las

izpadanje lasIzpadanje las je v zadnjem času vedno večji problem in kar je še huje, pojavi se lahko v kateremkoli času, tudi že v rani mladosti. Vsak človek je občutljiv na svoj izgled, še posebej smo ponosni, če imamo zdrave, lepe in sijoče lase. Zato smo toliko bolj zaskrbljeni, ko opazimo, da nam lasje nenadzorovano izpadajo in da smo pri tem skoraj nemočni. Na srečo si lahko pomagamo tako, da obiščemo spletnio stran http://medilip.si in kupimo šampon proti izpadanju las.

Še posebej je problem izpadanja las velik pri moških, saj vemo, da na njihovo izpadanje las največkrat vpliva genetika. Lasje se lahko začno tanjšati že v 20.letih. Poleg genetike so lahko krivec za izpadanje las tudi ščitnica, kemoterapije, različna zdravila, lahko je porušeno hormonsko ravnovesje, pri ženski tudi nosečnost in porod…

Ljudje se po navadi takoj odpravimo v najbližjo lekarno ali drogerijo in sežemo po šamponu proti izpadanju las. Največkrat vsebujejo različne vitamine in sestavine, ki hranijo in obnavljajo naše lase in lasne korenine. Ne le, da negujejo in pomirjajo lasišče temveč spodbujajo tudi rast novih in zdravih las.

Na spletu lahko najdemo množico industrijskih šamponov proti izpadanju las, ki nam obljubljajo morda tudi nemogoče stvari. Če imate čas, pa si lahko pa naredite tudi svoj šampon proti izpadanju las in iz naravnih sestavin, ki spodbujajo rast lepših in bolj zdravih las. Pomagamo si z rožmarinovim, sivkinim in timijanovim eteričnim oljem ter z običajnim šamponom. Blagodejni učinki olj delujejo pozitivno na rast las, jih pomirjajo, skrbijo za boljšo prekrvavitev in stimulirajo njihovo rast.

Vsekakor pa je vredno poskusiti. Mogoče pa bo šampon proti izpadanju las pomagal ravno meni in vam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *