Ugodno in hitro prevajanje

multilingualPotrebujete kakovostno prevajanje, vendar vas skrbijo stroški? Obrnite se na podjetje Multilingual, kjer vam po ugodnih cenah zagotovimo kakovostne in profesionalne prevode. Sodelujemo namreč z naravnimi govorci in lahko poskrbimo za prevajanje v več kot 30 jezikov, našo ponudbo pa smo optimizirali do te mere, da za vaš denar res dobite največ.

Prevajanje iz slovenščine v tuji jezik vam lahko zagotovimo že od 16,7 eur na stran, kar je ena izmed najugodnejših ponudb na trgu. Poudariti je potrebno, da delo opravljajo profesionalni prevajalci, ki imajo vrsto let izkušenj. Mnogi med njimi so naravni govorci jezika, tako da poskrbijo čisto za vse podrobnosti, ki besedilu dodajo ustrezno težo.

Vas zanima hitro prevajanje?
Za prevajanje besedil si je sicer vedno potrebno vzeti čas, saj ima vsako besedilo svoje zahteve, toda zavedamo se, da se včasih znajdete v časovni stiski in tedaj je naša pomoč še posebej dragocena.

Do 5 strani prevoda vam lahko priskrbimo že v istem dnevu, po potrebi pa pri projektu sodeluje tudi več prevajalcev. Naš cilj je namreč zagotoviti kakovostne, hitre in ažurne storitve na najvišjem nivoju.

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, v nujnih primerih pa smo dosegljivi tudi po zaključku uradnega delovnika in med vikendi.

Z veseljem pričakujemo vaš kontakt: 040 817 820 ali info@multilingual.si!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *