Ruski jezik

ruski jezikRuščino govorijo predvsem v Rusiji, Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu in Kirgiziji, prav tako pa še v drugih državah, ki so bile nekoč del Sovjetske zveze. Ruski jezik je najbolj razširjen slovanski jezik, ki se ga uči vedno večje število ljudi in je eden od šestih uradnih jezikov Združenih narodov.

Torej vsi, ki poslujete z Rusijo ali vam je samo všeč ruski jezik in kultura ali se celo odpravljate na potovanje v Rusijo in si želite sami znati prebrati napise s katerimi se boste srečali, se vpišite na tečaj ruščine. Naučite se lahko govoriti rusko, več kot samo vsem poznane ruske besede, naučite se lahko brati in pisati rusko pisavo cirilico.

Na voljo so vam različni tečaji od tistih za začetnike pa vse tja do tečajev za podjetja, kjer vas bodo strokovnjaki za ruščino naučili korak za korakom. Bodite v koraku s časom in se tudi vi pohvalite, da govorite danes eden najuporabnejših jezikov – ruščino. Ruskega jezika se lahko naučite tudi v jezikovni šoli Lingula v Ljubljani. Vabljeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *