Serum za rast trepalnic je testiralo 4000 žensk

lux factor eyelash
Si želite imeti dolge in goste trepalnice?

Kamor koli se obrnemo, vidimo trditve kozmetičnih znamk, kako nam bo njihov izdelek spremenil življenje. Obljubljajo nam neverjetne rezultate v rekordno hitrem času. Svoje trditve podpirajo z nerazumljivimi znanstvenimi dokazi, za katere se nam sploh ne sanja kaj pomenijo. Tudi ko beremo opise izdelkov, nismo prepričani, ali gre za neke najnovejše tehnološke pripomočke ali kozmetične izdelke, ki so namenjeni negi naše kože. Na spletni strani Vizita.si pa lahko preberete kako zadovoljne so bile uporabnice seruma za podaljševanje trepalnic Lux Factor Eyelash.

Pogosto se niti ne znajdemo več, ko nas oglasi bombardirajo s tisoči novih izrazov, da na koncu niti ne vemo, kaj izbrati. Saj želimo samo slišati, kaj o nekem izdelku menijo prave ženske, ki nam bodo na koncu samo povedale, ali so bile z izdelkom zadovoljne ali ne.

Ravno to je storila priznana znamka Lux-Factor, preden je na trgu dokončno lansirala serum za rast trepalnic. V preizkus ga je ponudila 4000 ženskam. Uporabnice so serum za rast trepalnic uporabljale skladno z navodili. Na trepalnice so ga nanašale dvakrat na dan.

Poročale so, kako enostavna je uporaba seruma in kako malo časa jim vzame za vsakodnevni nanos. Navdušene so bile, da so lahko serum za rast trepalnic tako enostavno vključile v svojo negovalno rutino. Po 28 dneh so začele poročati tudi o rezultatih, ki so jih opazile ob redni uporabi. Test na 4000 uporabnicah je pokazal, da je večina žensk v štirih tednih opazila povečan volumen in gostoto trepalnic.

V povprečju se je gostota trepalnic povečala za kar 85 % v 2-4 tednih. Ampak serum za rast trepalnic ne vpliva samo na volumen trepalnic, ampak tudi njihovo dolžino. Večina uporabnic je po 28 dneh opazila znatno podaljšanje trepalnic. Njihovo ugotovitve in ocene lahko združimo in rečemo, da se dolžina trepalnic ob redni uporabi podaljša tudi za 25 %. Serum za rast trepalnic je trepalnice tudi potemnil za dva odtenka. Ob takih neverjetnih rezultatih po 28-dnevni terapiji, uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega produkta za rast trepalnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *