Serum za rast last DermaluxeHair

serum-za-rast-lasOh, kako lepo je videti dolge, zdrave lase, in koliko časa traja, da le-ti zrastejo! Le kaj je lepšega kot prizor, ki ga pogosto vidimo v filmih- lasje ob vožnji z avtom plapolajo v vetru in se lesketajo v soncu. V preteklosti so dolgi, sijoči lasje veljali kot okras ženske. To pa še ne pomeni, da moškim ni toliko mar za lase. Toda kaj storiti, ko začnejo eden za drugim izpadati? Rešitev je serum za rast las DermaluxeHair.

Lasje lahko začnejo izpadati zaradi genetske predispozicije, slabih razvad ali pa zaradi nepravilne nege. Še posebej pri moških lahko začne nastajati pleša, kar po določenem času vodi v izgubo las. V primeru slabih razvad se lahko le-tem odpoveste, lahko se tudi pozanimate kako pravilno negovati lase. Če pa gre za podedovano slabšo strukturo las, pa lahko kupite serum za rast las. Obstajajo tudi tablete proti izpadanju las, ki pa imajo neprijetne stranske učinke, kot je naprimer zmanjšan libido. Serum za rast las nima neprijetnih stranskih učinkov, če ga boste redno uporabljali, se vam bo izpadanje las zmanjšalo, novi lasje bodo pospešeno rastli, krhki, lomljivi lasje pa se bodo okrepili. Poleg tega bodo vaši lasje izgledali zdravo. Serum za rast las lahko uporabljate tudi tisti, ki si želite daljših las.

Ob redni uporabi seruma poskrbite še za pravilno nego las. Bodite pozorni na visoke temperature, saj jih vaši lasje ne prenašajo dobro. Če imate pogosto spete lase, pazite, da ne bodo speti pretesno. Poskusite najti šampon, ki vaših las ne bo dražil. Dovolite serumu za rast las, da opravi svoje delo.

V spletni trgovini Medilip lahko kupite tudi šampon proti izpadanju las.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *