Pet odličnih razlogov za rafting

Najlepših stvari je pet. Zato vam ponujamo ravno toliko razlogov, da se z nami še to poletje odpravite na rafting.

  1. Miganje!

Vsi že vemo – vedno večji poudarek dajemo zdravemu življenju. Rafting lahko združuje vse; gibanje na svežem zraku, preživljanje časa v naravi, poleg tega pa bo celotna aktivnost tako zabavna, da boste pozabili, da telovadite. Seveda do naslednjega dne, ko boste čutili svoj prvi rafting ˝musklfiber.˝ Rafting bo prebudil kar nekaj vaših mišic. Poleg veslanja, s katerim boste sledili pravi poti in se izogibali brzic, boste ves čas sedenja na rafting čolnu morali držati ravnotežje. Ob koncu rafting izleta boste ravno prav utrujeni, da boste že razmišljali o naslednji veslaški preizkušnji. Se je splačalo, kajne?

  1. Dobra družba

Rafting je idealna aktivnost za preživljanje časa s svojimi najdražjimi. Družine bojo še posebej razveselile otroke, družbe se bodo še bolj medsebojno povezale. Večje družbe bodo lahko celo tekmovale vsaka v svojem raftu. Rafting na mirnejših odsekih pa omogočil predvsem preživljanje skupnega časa, pogovarjanje in uživanje v novi aktivnosti.

  1. Neokrnjena narava

Posočje je čudovito. Reka Soča je ena najlepših evropskih rek in kakšen je lepši način odkrivanja te lepotice kot rafting? Priznajte, vedno ste se spraševali s čim pričaramo to posebno soško barvo. Čarovnijo skriva narava, vam pa rafting omogoči, da jo spoznate. Krasen alpski svet, hribi, gozdovi, skrite plaže, božanje sončnih žarkov, mir in ptičje petje… vsega tega boste deležni, če se odločite na rafting na Soči.

  1. Adrenalin

Rafting na Soči je več kot le opazovanje narave in sproščanje. Z izbiro odseka v zgodnjem delu Soče vas popeljem čez brzice, ki vam bodo zagotovo pognale kri po žilah. Poskakovanje v čolnu, zalivanje valov in borba z živahnimi brzicami vas bodo naredile ponovno žive in vzpodbudile željo, da se ta rafting izlet ne bi nikoli končal.

  1. Seksi vodiči

Khm, khm, moški malo zamižite na eno oko (no, silimo vas ne;)), ta odstavek je namenjen predvsem ženskam. Velikokrat smo po rafting turah slišali komentarje ˝naš vodič je bil zares seksi.˝ Mladi športniki, profesionalno podkovani vodiči, polni energije, z ogromnim nasmehom. Ne sliši se slabo, kajne? Dodaten razlog, da bo treba situacijo preveriti na terenu.

Smo vas prepričali? Petkrat obljubimo, da ne boste obžalovali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *