Prevajalci, ki obvladajo svoj posel

Dobri in izkušeni prevajalci so eden glavnih adutov podjetja Multilingual, ki je prepoznavno po kakovostni in cenovno ugodni ponudbi vseh vrst prevajanja. Z ubrano ekipo več kot 500 prevajalcev smo kos prav vsem izzivom in lahko poskrbimo tudi za prevajanje v manj razširjene jezike ter za različne jezikovne kombinacije. Prevajalska agencija Multilingual ponuja cenovno ugodne in zelo kvalitetne prevode, ki jih zagotavljajo izkušeni prevajalci.

Naši prevajalci so pravi mojstri besed, ki obvladajo slovnična pravila posameznega jezika, hkrati pa imajo tudi čut za jezik ter so ustrezno izurjeni, da vsebino iz izhodiščnega jezika učinkovito in dosledno prenesejo v tuji jezik.

Vaš projekt glede na tematiko vedno posredujemo tistemu prevajalcu, ki dobro pozna in je specializiran za izbrano področje. Tako vam zagotovimo najvišjo raven storitev in poskrbimo, da bralci v ciljnem jeziku sledi prevoda sploh ne opazijo. Ravno to je prepričalo že mnoge naročnike, ki so bili glede na povratne informacije od govorcev ciljnega jezika še bolj prepričani o kakovosti našega dela.

Prevajalci, ki so naravni govorci

Naši prevajalci so večinoma tudi naravni govorci jezika, kar pomeni, da so ob prevajanju pozorni prav na vse detajle in poskrbijo za vse podrobnosti. Po opravljenem prevodu besedilo pregleda še lektor, ki odpravi morebitne jezikovne nedoslednosti ter poskrbi za besedilo s piko na i.

Prevodi po meri naročnika.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *