Poslikava nohtov in umetni nohti

poslikava-nohtovLe malo je srečnic, ki imajo lepe in kvalitetne naravne nohte. Pri krhkih lomljivih nohtih je tudi zelo težko dočakati dolg noht, ker se bo po vsej verjetnosti zlomil najmanj eden. Za umetne nohte se torej odločimo, kadar si želimo daljše nohte, ampak nam naši naravni nohti zaradi slabe kvalitete tega ne dopuščajo.ZA več informacij glede poslikave nohtov kliknite na povezavo http://www.poslikava-nohtov.com/

Samolepilne umetne nohte si lahko preprosto prilepite z lepilnim gelom na svoj naravni noht. Problem pri umetnih nohtih je kratka obstojnost. Umetne nohte lahko nosite nekje do enega tedna, potem pa jih je potrebno znova prilepiti.

Pri odstranjevanju morate biti pozorni na to, da ne poškodujete naravni noht. Umetnih nohtov nikoli ne potegnite iz svojega naravnega nohta, ker ga lahko zelo poškodujete.

Pri odstranjevanju roke preprosto potopite v aceton, da se zmehča lepilo. Iz umetnih nohtov je potrebno sčistiti vso lepilo kot tudi lak. Umetni nohti vam lahko služijo tudi kot pomoč proti grizenju. Že par let je modno podaljševanje nohtov z geliranjem. Geliranje nohtov pa močno odsvetujejo dermatologi zaradi uporabe UV lučke, ki močno povečuje tveganje za nastanek kožnega raka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *