Optika Ljubljana

optika ljubljana vičVaše oči si zaslužijo le najboljše, zato poskrbite za brezplačni preventivni strokovni očesni pregled v Optiki Ljubljana. Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili v sodobni okulistični ambulanti. Izmerili vam bodo očesni pritisk, določili dioptrijo, se z vami pogovorili o kakršnihkoli težavah z očmi, kot so na primer solzenje, suhe oči, zamegljen vid, dvojni vid, bleščanje, težke oči ob delu z računalnikom, daljnovidnost, kratkovidnost itd. Vabimo vas, da se naročite na okulistični pregled v naši poslovalnici Optika Ljubljana, ki se nahaja v Interspar centru Vič.

Strankam Optike Ljubljana nudimo individualno svetovanje pri izbiri najbolj primernih očal na podlagi izmerjene dioptrije oz. težav z očmi. Na izbiro imamo veliko število kvalitetnih okvirjev priznanih proizvajalcev v različnih barvah, oblikah, materialih ter slogih. Z veseljem sprejemamo tudi stranke z recepti za izdelavo očal.

Optika Ljubljana ponuja tudi popust za nakup drugega para očal, ki ga preprosto ne smete spregledati. Morda bi vam ustrezal en par očal namenjen samo za delo za računalnikom, za gledanje televizorja, vožnjo, delo ali branje knjige?

V Optiki Ljubljana vam bomo tudi svetovali o možnostih laserske operacije glede na vaše težave z vidom ter vas ustrezno napotili naprej. Strokovna informiranost naše ekipe vam bo v pomoč pri lažji odločitvi. Po potrebi vas napotimo tudi na še bolj natančne preglede vaših oči. Razjasnili vam bomo tudi vsa vprašanja v povezavi z uporabo rasterskih očal in podobnih vajah za ohranitev dobrega vida čimdlje. Prav tako smo strokovno informirani o vplivu hrane na vid, kvalitetnem spancu, sindromu računalniškega vida, pešanju vida s starostjo, o vseh odkritih boleznih na očeh.

Prepričala vas bo tudi bogata izbira etuijev za vaša nova očala ter krpic za čiščenje. V ponudbi imamo tudi kontaktne leče, kapljice, tekočine in posodice za shranjevanje. Naše stranke imajo možnost nakupa darilnih bonov za svoje najdražje.

V osrčju Ljubljane vas pričakujemo v Optiki Ljubljana, kjer vam pričaramo jasnejši pogled in zadovoljen nasmešek ter razlagamo točno tisto, kar je pomembno vedeti za ohranjanje dobrega vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *