Oprema za male živali ter dodatki za dom

Jaz in moja mami sva že od nekdaj bila ljubitelja malih živali. Zato smo se odločili da posvojimo malo psičko, ki smo ji dali ime Pixie. Preden pa je prišla k nam domov, smo ji morali kupiti opremo za male živali. Odšla sva v trgovino z opremo za male živali in kupila sva posteljico črne barve, ki se odlično poda k našem belem tepihu, žogico, ki se sveti v temi, brikete, ki so primerni za njeno velikost in kost s katero si bo lahko brusila zobe, posodico za hrano in za vodo, oprsnico in povodec za daljše sprehode.

Čez en teden smo jo pobrali na madžarski meji in jo odpeljali domov. Oprema za male živali, ki smo jo kupili v spletni trgovini, se je izkazala za izvrsten nakup. Večino dneva poležava v svoji postelji, včasih pa se odloči in počiva v moji postelji, zaradi briket ni imela nobenih prebavnih težav, žogico pa lovi skoraj vsak dan.

Dodatki za dom

Prenavljate ali opremljate vaš dom, stanovanje, hišo? Vas zanima gradbeni material in oprema za hišo ali morda dodatki za dom? Oglejte si ponudbo izdelkov v spletnem primerjalniku cen Shoptok.si, kjer boste našli na tisoče ponudb iz več deset spletnih trgovin.

V kategoriji Oprema in dodatki za dom, je daleč najbolj številčno z izdelki zastopana kategorija Stavbno pohištvo, kjer boste v podkategorijah Okna, Vrata in Notranja vrata našli skoraj 6.000 ponudb. Po zastopanosti s številom izdelkov sledi kategorija Barve in Laki, tik za njo je izdelčna kategorija Talne in stenske obloge v katerih lahko najdete ponudbo laminata, parketa, letev in profilov.

Med opremo za hišo so trenutno razvrščeni izdelki kot so poštni nabiralniki, vreče za smeti in pleskarski pribor. Kategorija kuhinjski tekstil (prti, kuhinjske brisače, predpasniki, podstavki in pregrinjala) vsebuje skoraj 3.000 izdelkov. Blazine, brisače in rjuhe pa so na strani Shoptok.si umestili v kategorijo tekstilni izdelki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *