Odstranjevanje dlačic

Živimo v svetu, kjer pretirano poraščeni moški že dolgo niso več v modi. Odstranjevanje dlačic je osnova za urejen videz. Pa naj bo to po prsih, hrbtu, pod pazduho ali na intimnih delih.Več nasvetov glede odstranjevanja dlačic lahko preberete na spletni strani http://www.odstranjevanje-dlacic.com/. Praktično nam dandanes odstranijo dlake povsod, razen na predelih okoli oči. Moški so pač tudi večini žensk bolj všečni, če so urejeni. Saj veste, težko si je predstavljati božati pretirano poraščenega moškega po hrbtu … Ali pa, da mu izpod pazduhe štrlijo predolge dlake. Ne, to res ni okusno.

Odstranjevanje dlačic si lahko moški privošči tudi doma. Pri tem mu je lahko v pomoč tudi kakšna ženska. Na trgu je veliko preparatov, s katerimi si lahko pomagamo.

Včasih je koža po odstranjevanju tudi malce rdeča, a se ponavadi hitro opomore. Lahko jo namažemo tudi s kakšno blagodejno kremo in našim moškim privoščimo še malo masaže. Verjemite, vsakokrat bodo bolj pripravljeni na odstranjevanje dlačic! Sicer pa trajno odstranjujejo moškim dlačice predvsem v salonih.

Za takšne posege je ponavadi potrebno več obiskov, a je vredno. Odstranjevanja dlačic se bodo lotili strokovno, cene pa tudi niso pretirano visoke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *