Krema proti gubam – kako uporabo prilagoditi letnemu času

krema proti gubicamKrema proti gubam je izdelek, ki ga naša koža potrebuje vsak dan, vse dni v letu. Samo z redno uporabo nam zagotavlja optimalno nego. Z vlažilnimi sestavinami navlaži kožo in zgladi gube in tanke linije, ki se jih želimo znebiti. Če jo res uporabljamo vsak dan, se nam pomaga boriti tudi proti vsem bodočim znaki staranja, kar pomeni, da je krema proti gubicam učinkovita tudi v preventivni negi proti staranju. Gre za izdelek, ki ga res ne bi smeli izpuščati iz svoje nege.

Če ima kateri koli izdelek v vaši negovalni negi znaten in viden učinek na vašo kožo, potem je to zagotovo krema proti gubam. Ampak včasih lahko pride do zmede, kako je lahko en izdelek primeren za uporabo tekom celega leta. Kozmetični proizvajalci nas namreč poskušajo prepričati, da potrebujemo za vsak letni čas posebno nego, ki jo prilagodimo takratnim vremenskim razmeram. Seveda nam ob tej trditvi poskušajo prodati posebne kreme, ki bodo še posebej primerne za uporabo v vročih poletnih dneh ali vetrovnih zimskih. Ampak če vam vaša krema proti gubam popolnoma ustreza, zakaj bi jo nadomestili z neko drugo kremo, samo zaradi tega, ker na njej piše, da je primernejša za tisti letni čas.

Tukaj je nekaj nasvetov, kako lahko svojo nego prilagodite vsem vremenskim razmerah, ne da bi vam bilo potrebno menjati že preverjene izdelke. Če vam vaša krema proti gubam ustreza, vendar v hladnejši polovici leta opažate, da vam je premalo, da vaša koža potrebuje nekoliko bogatejšo nego, imamo rešitev. K

er so kreme proti staranju praviloma vlažilne, bo vaši koži pozimi in jeseni prijalo, če po nanosu kreme dodate še kakšno kapljico organskega olja, ki bo kožo dodatno nahranila. V poletnih dneh bo vlažilna krema proti gubam odlična izbira, samo ne pozabite uporabiti tudi sončne zaščite, da zmanjšate tudi škodljivi vpliv sonca, ki prav tako pospešuje staranje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *