Interspar Maribor

interspar mariborInterspar Maribor s svojo široko ponudbo raznovrstnih izdelkov po ugodnih cenah praktično predstavlja  mesto v malem, saj v njem najdemo skoraj vse, kar potrebujemo za svoje življenje, od prehrane, oblačil, obutve, kuhinjskih pripomočkov, restavracije, do mobitela in še kaj. Interspar Maribor (za več informacij o trgovini kliknite na http://www.europark.si/si/interspar-maribor) nam nudi celo paleto različnih izdelkov, ki so razdeljeni po posameznih sklopih, oddelkih, kar omogoča lažji in hitrejši izbor izdelkov.

Interspar Maribor ima v svoji ponudbi tudi precej svojih lastnih blagovnih znamk, kar nam omogoča še cenejše nakupovanje. Zanimive so stalne akcije posameznih izdelkov, ki so zares ugodne. Po končanih nakupih v tem velikem centru, pa si v restavraciji Interspar Maribor lahko po ugodnih cenah privoščimo malico ali popijemo kavico ali sok. Obisk Interspar Maribor je zares prava avantura, saj v centru opravimo vse, od nakupov izdelkov za prehrano, izdelkov za šolo, igrač, oblek, športnih rekvizitov, gospodinjskih pripomočkov, praktično vse kar potrebuje celotna družina.

Nakupovanje v Interspar Maribor je prav gotovo kupcu prijazna izkušnja, saj so izdelki pregledno in smiselno razdeljeni v prostoru, kar zadovolji še tako zahtevnega kupca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *