Apartmaji Krk

apartma-krkKmalu približujoče se poletje, naju je s fantom spodbudilo, da se odločiva za najino počitniško destinacijo. Na spletu sva dolgo iskala najboljšo izbiro za najin prvi skupni teden na morju. Enoglasno sva se odločila, da je najboljši cilj otok Krk. Oba sva v preteklih letih z družino že večkrat obiskala veliko drugih plaž in hrvaških otokov, a Krk nama je predstavljal še najmanj raziskano lokacijo. Sprva sva mislila najeti kar mobilno hiško, ampak je bil fant mnenja, da ta ne zagotavlja dovolj zasebnosti. Z veseljem sem mu predlagala najem apartmaja, ki se je tudi meni zdel kot boljša odločitev. Obiskala sva turistično agencijo Apartmaji Krk in izbrala apartma kot sva si ga želela.

Lastno stanovanje ponuja kar največje obdobje in varnost. Apartma ima poleg večih bivalnih prostorov, opremljene kuhinje, lastne kopalnice in balkona tudi brezžični internet s super povezavo, satelitski TV ter druge praktične naprave. Prednost te moderne nastanitve je tudi lastno parkirno mesto pred vrati stavbe, ki avtu zagotavlja veliko večjo varnost kot pa v kampu. Apartmaji na Krku so za razliko od kampiranja in hišk veliko bolj urejeni in higienični ter pa tudi najbolj optimalna rešitev v primeru slabega vremena. Ker se nahajajo na zasebni lokaciji, ti tudi ni treba skrbeti za tečne sosede in glasne zvoke kampov. Neprestano kričanje dojenčkov in lajanje psov na sosednih parcelah, mi je pokvarilo že kar nekaj prejšnjih počitnic. Fant je največjo prednost apartmaja videl v popolnoma opremljeni kuhinji, saj kot zagnani gurman, najbolj uživa v kuhanju novih jedi.

Hitro sem našla precej dobrih apartmajev, ki se nahajajo blizu plaže, tako da se lahko na njo odpravimo kar peš. S pomočjo turistične agencije sva za ugodno ceno hitro rezervirala enkraten apartma, ki je ustrezal vsem najinim potrebam. Iz apartmaja se lahko odpravljava tudi na številne mini izlete po Krku. Že planirava ogled številnih vasic, srednjeveških mestec in kristalno čistih plaž. Otok Krk ponuja tudi številne fantastične koncerte, rekreacijske kolesarske poti, razne športne aktivnosti ter mnoga kulinarična doživetja. Modre gladine morja in prijetnega vonja borovcev na Krku se že močno veselim!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *